خدمات

سرمایه گذاری خطر پذیر

فن آوران و نوآوران در فضای کسب و کار امروزی، علاوه بر دانش و تخصص، نیازمند سرمایه برای راه اندازی و توسعه ایده خود هستند. ما در صندوق پژوهش و فناوری استان بوشهر با بهره مندی از تجربیات موجود و پس از انجام ارزیابی های لازم، اقدام به سرمایه گذاری خطر پذیر بر روی ایده ها و کسب و کارهای توسعه پذیر خواهیم نمود.

03 (2)
04

ارائه انواع تسهیلات

مطابق با قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان، صندوق پژوهش و فناوری استان بوشهر بخشی از منابع خود را به اعطای تسهیلات اختصاص می‌دهد. صندوق‌های پژوهش و فناوری می‌توانند از محل این تسهیلات به فعالیت‌هایی چون اعطای تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه و … در چارچوب اساسنامه کلی این صندوق‌ها (مصوب هیات وزیران) بپردازند.

لازم به ذکر است ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دانش‌بنیان برای محصولات غیردانش‌بنیان، شرکت‌های فناور غیردانش‌بنیان، خلاق و استارت‌آپ‌ها از این محل بلامانع است.

لیزینگ محصولات فناورانه

لیزینگ (Leasing) نوع خاصی از عملیات مالی است و یک رشته فعالیت اعتباری کاملاً تخصصی مبتنی بر روش اجاره است که در آن نوعی قرارداد با توافق میان دو نفر یا بیشتر، اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی، به منظور بهره برداری از عین یا منفعت کالای سرمایه‌ای یا مصرفی با دوام که از قابلیت اجاره برخوردار باشد، منعقد می‌گردد.در مدلی که صندوق ارائه نموده است، شرکت‌های فناور می‌توانند در شرایطی که از شرکت یا سازمانی سفارش خرید داشته اما نمی توانند منتظر پرداخت وجه در ماه های آینده باشند، مبلغ قرارداد را از صندوق پژوهش و فناوری دریافت کرده و صندوق مبلغ را طبق قرارداد از مشتری محصول دریافت نماید.

01
02 (2)

توانمندسازی

خدمات توانمندسازی صندوق پژوهش و فناوری گیلان، شامل حمایت‌های بلاعوض است که در راستای کمک به شرکت‌ها در تجاری‌سازی محصولات ارائه می‌شود. این حمایت‌ها دربردارنده خدمات متنوع شامل آموزش، مشاوره، رتبه‌بندی رقابت‌پذیری، حفاظت از مالکیت فکری، توسعه بازار، مشاوره و اخذ استانداردها و مجوزها، حمایت در برگزاری رویدادها و شبکه‌سازی است.

 

 

ضمانت نامه

ضمانت نامه قرارداد یا سندی است که به موجب آن صادرکننده (ضامن) حسب درخواست متقاضی (مضمون عنه) تعهد می نماید بدون هیچگونه قید و شرط، عندالمطالبه یا در سررسید معین، مبلغ معینی وجه نقد از بابت موضوع ضمانتنامه که مربوط به مضمون عنه است به ذینفع (مضمون له) یا به حواله کرد او پرداخت نماید. یکی از مشکلات شرکتهای دانش بنیان به علت نوپا بودن و عدم اعتبار کافی نزد بانکها و همچنین عدم آشنایی کافی بانکها با فعالیتهای فناورانه، اخذ ضمانت¬نامه می باشد. در واقع بانک های عامل به دلیل آشنا نبودن با ادبیات فناوری های پیشرفته، با تصور ریسک بالا برای چنین طرح هایی، به طور معمول از صدور ضمانت نامه برای اینگونه شرکت ها خودداری نموده و یا صدور آن را منوط به آورده نقدی بسیار زیاد و اخذ وثائق و تضامین سنگین می نمایند که مهیا نمودن این شرایط برای اغلب پیمانکاران غیر ممکن است. در این راستا یکی از رسالت های اعضای انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر در کشور، صدور انواع ضمانتنامه برای شرکت های دانش بنیان است:

۱- ضمانت نامه شرکت در مناقصه و مزایده
سازمان ها و دستگاه های دولتی و عمومی در مناقصه و مزایده های منتشره، به منظور جلوگیری از انصراف برنده مناقصه یا مزایده از امضای قرارداد، از شرکت کنندگان درخواست ارائه ضمانت نامه به همراه پیشنهادات را می نمایند.
۲- ضمانت نامه حسن انجام تعهد
این ضمانت نامه، اجرای صحیح مفاد قرارداد توسط پیمانکار را در مقابل کارفرما تضمین می نماید.
۳- ضمانت نامه پیش پرداخت
به منظور ضمانت وجوهی که پس از امضاء قرارداد در اجرای پروژه طبق ضوابط مشخص از طرف کارفرما به پیمانکار پرداخت می گردد، این ضمانت نامه اخذ می شود.